2014. február 17., hétfő

Megint sütünk

Recept videóval itt

De a videó itt is:

Bár van hová fejlődnöm a témában, mégis jól beépült a mindennapok gyakorlatába az ételekre mondott áldás, amit onnan tudok, hogy amikor a filmekben valaki eszik, mindig meglepődöm, hogy csak úgy beleharap. Mint a fiú is itt a muffinba a végén.

A kezeim megint csodálatosan néznek ki, úgyhogy most kipróbálom, mi történik, ha a minimumra szorítom a cukorbevitelt (a reggeli kávéra, mondjuk). Ehhez kell nekem  valamilyen sós süti reggelire. Kéksajtos-diós  muffint fogok készíteni. Most gondolkodom rajta, hogy teszek bele almát is. A legjobb lesz, ha kísérletképpen csak néhányba teszek.
Érdekes, hogy a videón 22 percig sütjük a muffinokat 180 fokon, a recept szerint pedig 190 fokon 28 percig, ne, kérem, senki ne jöjjön zavarba! Ez a Steiner Kristóf meg milyen sokoldalú,  múltkor is valamelyik női lap írta, hogy vallási kérdésekben talán (?) hozzá lehet fordulni, illetve hogy ő fog a levelekre válaszolni. Na mindegy, nem emlékszem pontosan. Nekem is kéne valami ilyen dolog, főleg, ha fizetnek is érte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése