2013. szeptember 12., csütörtök

Nincs bajom

Szeretnék egy csomó pénzt költeni természetes kencékre úgy, hogy közben még marad is pénzem. Ma vettem vitaminokat, amikből kifogytam, és vettem ligetszépe kapszulát is meg rózsaolajat. Voltam orvosnál, minden rendben. A baba nagy. Nem annyira, hogy 4 kg-osra nőjön  40-edik hétre (legalábbis nem józan számítások szerint), de egy két héttel előbbre tart a mérete alapján. Már 2200 gramm kb.
Ma volt itt a dúla. Kb velem egyidős, szimpatikus, már csak alá kell írni a szerződést. Ráadásul tanult masszázst és reflexológiát is.
Joel pedig szereti a joghurtot. Vettem ma egy kis vödör kecskejoghurtot. Gondoltam, legyen még egészségesebb, ha már. Én is eszem joghurtot, mert ugye abba keverem bele azt a magdarát. Amúgy én annyira nem szeretem, de reggel elkészítettem magamnak a cuccot egy almával (amit szintén csak terhesség alatt bírok enni), és Joel visítozott, hogy adjak neki joghurtot. Natúrt. És megette. Még ilyet! Édes egy gyerek.

Találtam (Chana küldte át a linket) egy online boltot a neten, ámerikából lehet rendelni cuccokat. Természetes termékek, de mindenféle: szappan, olaj, fogkrém, kaja, tisztítószerek stb. Van nekik weleda fogkrém, amit használok, de kb. 10 sékellel olcsóbban, mint ahogy én veszem. És van nekik mosódiójuk. Mivel voltam a Rami Leviben, összevetettem az árakat. Ha a legolcsóbb mosóport veszem alapul, akkor nem olcsóbb a mosódió, viszont e legolcsóbb mosóportól viszket az orrom, mint már említettem. Ha egy átlagos mosóport nézem, akkor egy árban vannak kb, sőt. Ennek előbb-utóbb rendelés lesz a vége.

Joel akarja a kávémat. Csak fölnőttek ihassák, nincs a földön igazság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése