2013. május 12., vasárnap

Pszt, még titok!

Ma, április 2-án elvileg 8.3-as kismama vagyok. A saját orvosomnál még nem voltam, mert nem volt időpont, de egy másikhoz elmentem, mert azt hittem, valami nem jó. És ott csináltak uh-t, és ez alapján akkor volt 6 hetes. A Joel-terhességről nem írtam naplót, de egy csomó mindenre nem emlékszem, úgyhogy most leírom, hogy legközelebb tudjam, hogy is volt ez.
Hát először is: Akármennyire is reménykedem, hogy az uh majd azt mutatja (az első), hogy már 7-8 hetes, kb a 6. héten jutok oda. Viszont most már a házi teszt előtt gyanítottam a dolgot, mert időnként egészen picit elfogott a hányinger. Azóta viszont b"H! nincs nagyon hányingerem. Néha picit, és valószínűleg a széder esti hányás sem kizárólag a hús miatt történt, de Joellel eddigre már lefogytam vagy három kilót, annyira nem tudtam semmit enni. Eddig azt hittem, a kávé ezúttal marad, de egyre kevésbé ízlik, szóval nem. Az alma megint finom, bár utána furán érzem magam tőle. A hasam szerintem határozottan megnőtt, de nem vagyok benne biztos milyen arányban a méhem, milyen arányban az étel a felelős érte.
Minden esetre örülünk, és reméljük, hogy be"H minden rendben lesz a babával és velem is. Holnapra van időpontom az orvosomhoz, meglátjuk, mit mond ő, stimmel-e a 8.3 meg ilyenek. Még senki nem tudja, csak Maoz meg én, bár valószínűleg a családja sejti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése