2013. május 28., kedd

Két szálon fut az életem

Mégis látott orvos csütörtökön, megmutatta a gyermekemet, akiről az is kiderült, hogy fiú-e vagy lány. Ezen kicsit meglepődtem, hogy máris meg tudja a doki mondani, de meg tudta. Láttam a tappancsait is, nem tudom, arról miért nem készítenek uh-képet, mikor ebben a fázisban az a legédibb testrésze. Ehelyett átkapcsolt az újfajta uh-ra, és lefényképezte nekem melltől fölfelé. Nagyon ijesztő, kész X-akták, jobban szeretem a hagyományos uh-ot. Pici kis vékony még, majd a következő terhességnél már leszek olyan bátor/pofátlan, hogy megmondjam, én a talpairól akarok egy képet.
Közben kiderült, kivel fogok kb egyszerre szülni, mindkettőjüknek 3. gyerek, az egyikük a közvetlen szomszédom, akinek két 9-10 éves fia van, úgyhogy most nagy a boldogság.

A jesiváról csak annyit, hogy jó lesz már, ha kitör a nyári szünet, mert nem bírom őket kezelni, főleg most, hogy megírták az év végi dolgozatot. Mindegy, még kétszer van óránk, aztán elmennek kirándulni, aztán viszek nekik valamilyen filmet, és csak vége lesz már ennek az évnek végre. Azt nem tudom, melyik filmet, mert héber felirattal kell jó, mozgalmas film, amiben nincsenek sem hiányosan öltözött hölgyek, sem a jesivába nem illő beszéd, se nem nagyon keresztény. Utóbbi nem csak azért, mert ez egy vallásos zsidó iskola, hanem azért is, mert nemigen tudnak sokat a kereszténységről, úgyhogy ha nagyon a köré épül a film, meg se értik. És persze az adott film nem árt, ha valamilyen könyvre vagy történelmi eseményre épül, hogy arról előtte olvashassunk vagy ilyesmi. És azt a filmet nekem le kell töltenem az internetről, szóval remek esélyeim vannak a megfelelő film meglelésére. Ötleteket várok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése