2012. december 27., csütörtök

Miért nem fogyok?

Lassan itt lenne az idő gondolni a második babára, én meg sehol nem vagyok a kitűzött - 10 (vagy 12?) kilótól. És miért? Ezért:

Szuflé (vagy vmi hasonló)

  • 5 tojás
  • 1 pohár cukor
  • 1/2 pohár kakaópor
  • 1/2 pohár krumpliliszt (vagy sima, én kaptam a szomszédtól egy fél pohárral, csak féletlenül hazafelé kiöntöttem a felét, úgyhogy pótoltam simával)
  • 2 és 1/2 tábla étcsoki
  • 3/4 pohár olaj
A fele olajjal kell felolvasztani a 2 tábla csokit, a maradék felet feldaraboljuk, és a muffin formák aljába szórjuk. (Nekem csak két táblám volt, és csokipöttyöket szórtam bele, de nem volt tökéletes, mert annak sport szelet íze van, ami finom ugyan, de a sütihez nem passzolt.)
Összekeverjük az olvadt, folyós csokimasszát a többi hozzávalóval, és jól eldolgozzuk.
Beleöntjük a formákba (nekem alumínium formáim vannak, akkorák, mint a nagyobb muffin formák. Célszerű ilyet használni, mert a sütit a formából esszük. Kb. 12 formára lesz szükség.)
Előmelegített sütőben sütjük 180 C-on 10 percig (különben nem lesz folyós a belseje,és megette a fene).
A szomszéd receptje. Ő bezzeg azt a szoknyát hordja három gyerek után (a legkisebb egy hónappal idősebb Joelnél), amit még a gimiben. Ááá!


Ettől a szépségtől meg csak a keblem dagad, olyan okos, ügyes és aranyos. Az üvöltést tőlem tanulta, azt hiszem. Így örültem neki mindig, ha felhúzott egy karikát a rúdra. Most ő is így örül. <3 nbsp="nbsp" p="p">
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése