2012. április 30., hétfő

Ruhák

A szép pészachi szoknyáim közül a bordó szegélyes ereszti a színét. Ezt különösen remek tulajdonságnak tartom nem egyszínű ruhadarabok esetében. Például fent nevezett szoknya bordó szegélye feletti csipke többé nem fehér, ellenben élénk rózsaszín. Nem állítom, hogy ronda, de fehéren jobban tetszett. Annak azért örülök, hogy a többi ruhát nem, vagy csak kicsit fogta be. Főleg szürke ruhákról van szó, márpedig a szürke pirossal összemosva igen undorító eredményt ad. Megúsztam, b"H! Többnyire Joel ruhái, mert feladtam a küzdelmet a babamosószerrel. Hogy a mosópor maga tartalmazza-e a koszt, ami aztán becsíkozza a ruhákat vagy annyira jó a mosópor, hogy a mosógépben lerakódott piszkot takarítja le, nem tudom, de nem próbálkozom vele tovább.
Egyébként happy, tényleg. A vasárnap esti omerszámlálás apropójából tartott órák nagyon inspirálóak és egyébként is van valami nagyon jó érzés bennem, valami béke, de nem az a sztoikus nyugalom, hanem valami annál több és jobb. Remélem, marad.
Azért a kilókkal még küzdök... Tegnap elkezdtem jógázni (amíg Joel aludt, vagyis maximum félóra jutott). Emlékeztem, hogy még a terhesség előtt letöltöttem egy jógaórát mondván, hogy még nem megy így, de nem sokára... Hááááát...  Ez az:Elgondolkodtató, hogy két éve még utánacsináltam volna különösebb gond nélkül, egy éve azt mondtam, néhány hét alatt belerázódom, és menni fog, most meg úgy mozgok, mint egy rokkantnyugdíjas. És egyébként táplálkozási reformra is szükségem lesz, a reggelit illetően főleg.
Azért a négy videóból az elsőt (10 perc) úgy ahogy végigcsináltam, de aztán (hál' Istn!) Joel felébredt.

4 megjegyzés:

 1. Gondoltam, na, ezt én is megcsinálom. Aztán még a második perc előtt rájöttem, hogy mégsem... :S

  VálaszTörlés
 2. A hasizmozós résznél? Azt még nem tartom lehetetlennek. Inkább a rámrakódott rétegek és az elveszett hajlékonyságom aggaszt.

  VálaszTörlés
 3. Az én hasizmaim gyakorlatilag eltűntek, azt hiszem. Akartam mondani, hogy olyan erősek, mint Dovié, de én nem tudom a lábamat úgy felemelni, mint ő, szóval még ő is lekörözött. De nem baj, mindjárt indulunk tornázni!

  VálaszTörlés
 4. Nem csak az a baj, hogy eltűntek a hasizmok, hanem hogy elfelejtettem őket használni. Például ugyanúgy oldalazva kelek fel az ágyból, mint terhesen...

  VálaszTörlés