2012. április 23., hétfő

Hány konnektor kell egy lakásba?

Legalább kétszer annyi, mint van, és jobb elrendezésben.
Beüzemeltem az új sütőt. Reménykedjünk. Közvetlenül a konnektorba dugtam, semmi hosszabbítózás, elosztózás. Nem szeretném megint kiégetni. Persze így minden más, amivel eddig osztozott a sütő a konnektoron, átkerült többszörösen hosszabbított és elosztott konnektorba... Bár azon állandó jelleggel semmi nem eszi az áramot. Illetve most már a router és a telefon igen. Azon van a laptopom, a nyomtató, az állólámpa, a mikró és volt a hifi, de kihúztam, mert nem működik. Maozt meg kell győznöm, hogy dobja ki. Nagyon a szívéhez van nőve, és meg is értem, de azok után sem működik, hogy tavaly kétszáz sékelt költött a javítására, úgyhogy nem nagyon van mit felhozni a mentségére.
Szóval tesztelem a sütőt. Elég újnak néz ki, és elég tiszta is volt, ráadásul a hőfokszabályzóján fokok vannak megadva, nem fokozatok, ez nagyon pozitív nekem. Egyrészes csak, nem tudom, mi legyen a "toster oven"-nel. Eddig külön sütőt használtam a tejesnek meg a húsosnak, de elvileg használhatom ugyanazt bizonyos feltételek mellett, és lehet, hogy így is fogok tenni.
Reutnak megszületett a kislánya, azért is sütök, hogy ne üres kézzel menjek át meglátogatni. Úgy teszek, mitha egészséges lenne a csokis süti, ha teljes kiőrlésű lisztből és barna cukorból van, és teszek bele mandulát meg aszalt áfonyát.

1 megjegyzés: