2012. március 21., szerda

Minden napra egy mese

Aztarohadt! Most úgy elborult az agyam, érzem, hogy beleszaladt az összes vér. A gyomromból biztos, mert megfájdult benne a tejeskávé. A blogbejegyzésemhez keresek képeket, beírom 'öreg bácsi', kiadja a lubavicsi rebbét. Hehe, mondom, míg ki nem nagyítom, és nem látom, hogy alá mi van írva: "Vallásos, büdös, öreg bácsi." Mivaaan??? Rájöttem.blog.hu Rámegyek... (Hogy miért teszek még mindig ilyet, rejtély.) Nyíílván zsidózó blog, a kifinomultabb fajtából márpedig, ez ha nem tűnt volna fel a bejegyzésből, rögtön kitűnik a hozzászólásokból. Azt kell mondjam: Áááááá! A hülyeség nem ismer határokat, ez olyan igazság, ami napról napra az újdonság erejével robban az ember képébe. De az ostobaság csúcsa mégiscsak az, amikor azt hiszi magáról, hogy most aztán ő felfedezte a spanyol viaszt, és így lát(tat)ja (vagy ezzel áltatja?) magát:
"Biztos vagy benne, hogy a média mindig az igazat írja? Szerinted, ha az emberek készpénznek vesznek valamit, akkor az tényleg úgy is van? Mi sokat gondolkodunk a dolgokon, és nyitott szemmel járunk a világban. És ilyenkor gyakran fontos dolgokra jövünk rá. Amiket most leírunk Nektek. Peace!"
Pedig tegnap megálltam, hogy ne illesszem be a gárdás videót a Hősök teréről, és mellé a Franciaországban meggyilkoltak képét. És akkor még hozzá, amit Marci tett ki a fb-ra (és ami egyébként vicces): Mert nekünk, magyaroknak ez így tetszik. Megfékezni meg nem kell a hülyeséget, ez egy ilyen demokrácia, hülyeséget hangoztatni és terjeszteni lehet, még ha veszélyes is, amíg nem zavar kormányérdekeket. Ha zavar, akkor mindegy, igaz, hamis, jóindulatú vagy rossz, peace!
Nem baj, majd Joel megnő, és megveszi az országot konyhakertnek. A zsidók már úgyis rég ebben mesterkednek.

Ez a gárdás videó:

http://www.youtube.com/watch?v=fL9miOCh6ZQ&feature=player_embedded

Ez meg a Marcié:

http://www.youtube.com/watch?v=hNGuk_fU0fE

A meggyilkoltakról meg nem teszek ki képet. De ha egyszer az ilyen esetekre mégis bevezetnék a halálbüntetést, lehet, hogy jelentkezem hóhérnak.

Itt a cikk. A hvg-s, mert új adag vér önti el az agyam, mikor olyat olvasok, hogy "halálos sebesülést okozott". Vannak a sebesültek, meg vannak a halottak. Aki sebesülést szerez, az nem hal meg, nálam ez így értelmeződik, hanem túléli. Tehát halálos sebesülést okozni annyi, mint ölni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése