2012. február 28., kedd

Nem alszik

Jó kis kiképzést kaptam tegnap, ma, remélem, sikerül megfőznöm, amit akarok, különben csokis nápolyi lesz az ebéd és a vacsora. De már abból sincs sok. Tegnap a maradék gombalevest ettem meg, ami remek folyadékpótlás, csak a szilárd tápanyag nem sok benne, úgyhogy estére már kopogott a szemem. Joel hatkor kért enni, fájt a hátam is, ráborultam a fejemmel, be is aludtam pár percre, aztán mikor lecsatlakozott rólam, akkor újra, csak már egy normálisabb pózban. Se erőm nem volt megmozdulni, sem nem akartam, örültem, hogy végre elaludt, ha csak rajtam is. Maoz hét után ért haza, megkértem, készítsen valami vacsorát. Joelt befektettük a babakocsiba, ahonnan aztán 10-kor vettük ki, hogy ha gondolja, ehetne egy falatot.
Most éppen bámulja a babakocsi belső oldalát, természetesen nem azt, ahová a képeket tettem, és gagyog.Tehát a mai tervem a főzés, és hogy befejezem a Csillagok háborúját. A harmadik rész második részének a vége van hátra. Részletekben megy csak. De az jutott eszembe, hogy kellene egy lézerkard a kerti munkákhoz. Kölcsönkérném Joelét, de kiderült, hogy amit lézerkardnak néztem az uh-képen, az a combcsontja, így meg azért mégsem.
És hogy Joel jelmezét mikor fogom megvarrni, azt nem tudom, főleg, hogy az egyik szervező lány lemondta, és engem kért meg a párja, hogy csinálnám-e vele a bulit (ahol az esküvős beöltözés lesz). Ma kéne találkoznunk, hogy megbeszéljük. Nem hiszem amúgy, hogy sok dolgom lesz, díszek és kaja, de akkor is.
És amúgy meg itt a hideg, itt a szél (és ráadásul esett), én meg megfáztam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése