2012. február 29., szerda

Mai tervek

Tekintettel arra, hogy holnap bevásárlónap. Bár ki tudja? Ilyen időben egész biztos megveszekedjük még előtte a kiruccanást, és őszintén szólva nekem is kedvem volna internetes katalógusból rendelni inkább, ha lehetne, de muszáj menni, nincs itthon semmi, csak krumpli meg egy doboz tegnap összevágott és lefagyasztott petrezselyem.
Tehát:
 • takarítani, az egész lakást (még mindig porszívó hiányában a szoba marad koszos)
 • megpucolni és összevágni a krumplit
 • megfőzni a rizst (mert az mégis van itthon)
 • sütit sütni
 • papírvirágokat hajtogatni a terem feldíszítéséhez Purimra

Továbbra is vár Joel jelmeze (és a sajátom is), és egy rakás lyukas zokni és harisnya (nem vagyok igénytelen, csak a csizmám egy zoknilyukasztó szörnyeteg).

Tegnap egyébként sikerült megfőznöm mindent, amit elterveztem, de ettől eltekintve a nap egy katasztrófa volt, a macska lerántotta a fényképezőgépet az asztalról, amiben valami eltört, úgyhogy nem működik, felhívtam a Maozt, kiakadt, kiraktam a macskát, elkezdett zuhogni, visszaengedtem, a tappancsán egy hatalmas sárgombóccal gyorsan felugrott a frissen felhúzott halványkék takaróhuzatra (gyorsabban fut, mint én gyerekkel a karomon ajtót csukni), onnan elhajtottam, úgyhogy gyorsan átfutott a másik szobába a fehér kanapétakaróra, aztán onnan is kihajtottam, bezártam a fürdőszobába, onnan is kiszökött. Közben Maozzal egész nap fasírt a fényképezőgép és a macska miatt (az a hülye macska is valahogy mindig az ő cuccait szúrja ki). Az idő takony, Joel egész nap nem aludt és nyűgös volt, én meg egyre fáradtabb. Reméljük, hogy

 1. a mai nap jobb lesz
 2. a fényképezőgépet aránylag olcsón meg lehet javítani
 3. hamarosan kitavaszodik

Egyébként nem tudom, az idő és/vagy a fáradtság-e, de Joel úgy szopik, mint egy kis vadállat, rág és rángat, és nagyon fáj.

2 megjegyzés:

 1. Kezdem azt hinni, hogy mi ugyanazt az életet éljük két különböző helyen. Különös tekintettel a kis vadállatokra.

  VálaszTörlés