2012. február 24., péntek

Calzedonia hasleszorító harisnya

Nem is meséltem, nem tudom, hogyan felejthettem el: hat nappal szülés után, mikor anyósomék itt voltak nálunk, tipegek ki a szobából, tán kávéért jöttem a konyhába, anyósom a kanapén ült, rámnézett és kijelentette: "Hasad maradt, övre (=fűzőre) van szükséged."
Mindig szeretettem, ha tapintatosan közölték velem, alakom tökéletessége elmarad Claudia Schifferétől (egyébként szerintem Claudia Schiffernek nincs tökéletes alakja), de azért mégiscsak abszurd ezt hat nappal szülés után megjegyezni. Ráadásul hogy fűző! Gondolom, a vágásnak is jót tett volna, ha jól rászorítok egy réteg hashájat.
Na, azóta jelentős előremozdulás történt az ügyben (ahogy ez lenni szokott, ahogy telnek a hetek), bár még mindig olyan (legalább) 15 kg-nyira vagyok a szerintem ideálistól (és valószínűleg úgy 30-ra Claudiától), de a még a bolognai Calzedoniában vásárolt színes harisnyák pont annyira szűkek hasban, hogy ne érezzem magam vietnámi lógóhasúnak. Van remény. És különben is tilos teherbe esnem több, mint egy évig, ez elég idő egy kis fogyáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése