2011. december 15., csütörtök

30 alatt

Mennyire bölcs dolog a 38. hétre vezetés vizsgát tervezni? Sőt, az már a 39. hétben van. Maoz megírta nekem e-mailben, hogy ekkor és ekkor óra, ekkor és ekkor vizsga. Na mert hétfőn megbuktam.
Lecsúszott a gyermek, egyébként, a hasamból kidudorodó feneke már sokkal lejjebb látszik, mint eddig. Tegnap pedig arrébb vitte a lábát, és láttam, ahogy ívben vonul a dudor. Ááááá! Emlékszik valaki a Múmia c-ű filmre, mikor a bogarak mászkálnak a fickó bőre alatt? Ez kísértetiesen hasonlított arra.
Ennek a lecsúszásnak az eredményeképp tényleg többet eszem. Nem tudom, hogy miért írják, hogy az utolsó hetekben már nem jellemző a hízás, amikor azt is írják, hogy a gyerek még majdnem egy kilót felszed, plusz a beilleszkedés miatt anyuka újra tud enni, mert nem nyomják a gyomrát. Nekem ez nem világos. Azt is mondják, hogy már könnyebb levegőt vennem, és ez valamennyire igaz is, de azt nem írják, hogy a felszabadult területről azért a gyermek nem mond le feltétlenül, hanem jól megörül neki, hogy van hová nyújtóztatnia a lábát, és akkor már kalimpál is velük egy keveset. Olyan, mint két óramutató, ami csak 9 és 12 óra közt mozog, de ott annál sebesebben. Időnként visítozom meg jajgatok, mert nagyon fura és nem éppen kellemes érzés. Nem fáj, de nagyon morbid. Azon gondolkoztam, simán forgathatnának thrillert a terhességről. Mindenképpen beleraknám például a véres almát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése