2011. november 7., hétfő

Pipa

Bet din (harmadszor): pipa
Kreszvizsga: pipa
Valószínűleg utolsó ultrahang: pipa.
Holnap megyek orvoshoz, meglátjuk, mit mond az uh eredményeiről. Valószínűleg nagy a baba, a legtöbb érték a 33. héthez passzolna, de a feje kicsi. Mármint az nem nagyobb. Bizonyára a Maoz fejét örökli, ami jó, mert szép feje van. :) Láttam múlt héten (mikor el kellett mennem Har Adarra az orvosi vizsgálat miatt) a rendelőben egy kisgyereket, akkora nagy kerek feje volt, mint egy bója, és kicsike kis szemei (amit anyutól örökölt). Mosolyogtam rá meg minden, de jajj, hát nagyon nem volt aranyos. És biztos egy élmény volt megszülni, ha hagyták egyáltalán, hogy szegény anyja szenvedjen vele. De vissza a mi szép, arányos gyerekünkhöz: Felidegelte az ultrahangost, hogy a releváns részeit mind takargatta. A fenekét teljes pompájában beletolta az arcunkba, és a talpait is megcsodálhattuk, de egyébként teljesen irányba helyezkedett, fejjel le, arccal a hátamnak, a kezeivel a feje fölött kalimpál (keresi a húgyhólyagom, és mikor megtalálja, szorít rajta egyet).
Szóval már csak megint merülnöm kell, aztán megint összeházasodnunk, csattognia papírokkal a Misrad Hapnimba aliya ügyben, azt megkapni, rendes biztosítást szerezni, ha lehet, még előtte, közben átmenni a vezetés vizsgán is, beszerezni a babának (és a mamának) a beszerzendőket, és kész, szülhetek. Közben nem ártana elvégezni egy szülési tanfolyamot, de nem tudom, hogy ezt hogyan, pedig már hetek óta járnom kellene, és mindenki csak azt mondja, mennyire fontos...
Na, most telefonált a Maoz, hogy végre le van zsírozva, hogy érvényes kamuesküvőnk legyen, ami azt jelenti, hogy érvényes kell legyen (új gyűrűvel meg minden), de ez a rabbi végre tudni fogja, hogy már volt esküvőnk igazából, és az irodájában fog az egész lezajlani. Hála Istennek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése