2011. november 9., szerda

Kezd ez átmenni naplóba

De mindegy. Ma végre időben értem haza, süt a Nap, csicseregnek a madarak, nem vagyok hullafáradt, ez jó. Facsartam magamnak narancslevet, és bepusziltam egy kis tálnyi paradicsomot mozzarellával. Ez is jó. És egyelőre úgy néz ki, holnap semmi dolgom, ez egyszerűen nagyszerű.
Annyi kiderült, hogy az uh nem az utolsó volt, két hét múlva újra megyek, hogy megnézzük, hogy nő a baba, mármint ahhoz képest, hogy már most is előrébb jár 1-2 héttel, 20-30 dekával.
Maoz lehet, hogy ma megrendeli az ágyat. Annyira jó volna! Ha autót is venne végre, elmehetnénk az IKEÁba könyvespolcért meg miegyebekért. A babakocsival kapcsolatban fel akarja vetni az anyjának az ötletet, hogy mi lenne, ha ők vennék meg. Támogatom az ötletet, amennyiben pontosan azt kapom, amit kinéztem (link elküldve minden részlettel az e-mailjére). Ezermesterszomszéd Eladék eladnák a pelenkázóasztalt (jön a 3. baba, és a hely jobban kell), Maoz szerint szép, át kellene mennem megnézni. Mindezek után már csak az "apróbb" dolgokat kell beszerezni, vagyis minden mást, amire egy újszülöttnek meg az anyjának szüksége lehet. Tegnap bementem egy boltba, és minden relevánsnak felírtam az árát. Most valahonnan a miből mennyit kérdésre kellene meglelnem a választ, és megígértem a Maoznak, hogy lefordítom a listát, mert persze az egész magyarul van. Lassan majd elkezdhetem a szoba dekorációját is. Jó lesz érzelmi ráhangolódásnak, az nagyon rémisztő lesz majd, ha elérek a 8. hónap végére. Bár lehet, hogy pont ellenkezőleg, ma láttam egy nőt a kórházban, aki a vállára fektetve vitte a kisbabáját, még nagyon pici és ráncos volt, megirigyeltem, hogy neki már kint van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése