2011. szeptember 4., vasárnap

Újra titkolózunk

Voltunk ugyanis ultrahangon, ahol is kiderültek a dolgok. Van keze-lába, ezt egyértelműen láttuk, meg arca is, amiről egy rendkívül vicces képet sikerült kapnunk. És van képünk fenéknézetből is, ez a titkos. Annyira titkos, hogy azért persze Kata már tudja, és otthon valószínűleg mindenki más is fogja, de itt nem. Különben is, Maozt felhívta az anyja, Maoz meg mondta neki, hogy ma van ultrahang, és jön velem, mire ő megkérdezte, hogy minek. Valóban fura, hogy érdekli a saját gyereke... Vagy hogy mellettem akar lenni, mikor vizsgálják a babát tulajdonképpen. Persze ahogy vártunk a sorunkra, megállapíthattuk, hogy kb. minden apuka elkíséri a feleségét, volt ott egy muszlim házaspár, akiknek ez már a negyedik baba (ezt onnan tudjuk, hogy beszédbe elegyedtek a Maozzal, amíg pisiltem), de azért Abdul mégis eljött. Mondtam is a Maoznak, hogy az anyja néha nem tudom, hol él. Ezek után akkor sem mondanám meg, ha tudni akarná, furdalja csak a kíváncsiság.
Na mindegy, összedugom a nyomtatót, és beszkennelem a képet, hogy idebiggyeszthessem. Mármint azt, amelyiken integet. A legtöbb képen egyébként lövésünk nincsen, mi látható. Van például egy, amin sok különböző árnyalatú szürke folt közepette van egy hosszú, vékony, egyenes, fehér, szinte már fényes rúd. Vagy vonal, nem tudom. Bizonyára lézerkard. Fura. Majd érdekességképpen azt is felrakom.
Ezen kívül még azt tudtuk meg, hogy kicsivel kevesebb a magzatvizem, mint kéne, de hogy azt majd az orvosom megmondja, mi a teendő, meg hogy majd valószínűleg csinálnak még egy uh-t, hogy lássák, ez állandó vagy csak átmenetileg volt kevesebb.

Arc


Lézerkard

4 megjegyzés:

 1. Cuki :)Azért lehet veled üzletet kötni a fenéknézet ügyében? Mondjuk szemet szemért? ;)

  VálaszTörlés
 2. :) tegnap Miss Patty rákérdezett, kertelés nélkül, ahogy szokásos, de azt mondtam, titok. Küldjem e-mailben? Ti már tudjátok vagy csak a mostani uh-n fog kiderülni?

  VálaszTörlés
 3. Helyes, olyan vicces, mikor kíváncsi, de próbálja titkolni. :)

  VálaszTörlés
 4. Próbálja titkolni?????????? Kb. mint Szörnyella deFrász, amikor beállít Rogerékhoz azon az esős októberi estén, és megkérdi, mennyibe kerülnek a kölykök.

  VálaszTörlés