2011. szeptember 9., péntek

Péntek

A péntek határozottan a hét legfárasztóbb napja, és ez így van még akkor is, ha történetesen dolgozom hét közben. Beüzemeltük a gáztűzhelyet. A kis sütő ezért mostantól húsos lesz, a nagyban pedig sülnek majd a sütik. Remélem, mert még nem próbáltuk ki. A négy főzőrózsa olyan örömmel tölt el, amit senki sem érthet, aki nem volt kénytelen legalább egy évig egy két férőhelyes elektromos rezsón főzni, az is csak akkor, ha az övé is elromlott legalább egyszer az alatt az év alatt.
Az előbb ettem egy nagy tányér tésztát, és még öt perccel ezelőttig is nagyon jóllakottnak éreztem magam, de most nem tudom, mit érzek, valami furát. Az a gyanúm, hogy a vastabletta és/vagy a terhesvitaminok csinálják. A gyerek továbbra is ugrál, ez a lényeg.
Az előbb itt volt a szomszéd, segédkezett a gáz összedugásában, hozta a másfél éves kisfiát, aki a földön üldögélt, és a macskát nézte, illetve az orrát folyatta teljes intenzitással. Maozban ébredeznek az apai érzelmek, és fel akarta venni, mire az rögvest sírni kezdett. Minden kezdet nehéz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése