2011. augusztus 28., vasárnap

She's mighty fine and says she's all mine...

A gyermek ráérzett az ízére, és kirúgja a ház falát. Jó arc lesz, ezt már most tudom, onnan, hogy két napig semmi jelét nem adta annak, hogy ébren lenne, hiába könyörögtem, majd a hajnali ötös pisilést követően belelendült. Úgy képzelem, erre a számra ropja. Persze elég kicsi annak a valószínűsége, hogy a méhlepény mellé növesztettem volna egy hifitornyot (vagy akár egy zsebrádiót is) a komfortérzetét növelendő, mégis mindig ez a szám jut eszembe róla. Azért az tényleg érdekes lesz majd, ha erőteljesebben érzem mindezt. Legalább kikísérletezhetem jó előre, hogy mivel lehet lenyugtatni.
Egyébként semmi bajom a választott zenével, ez egy nagyon optimista dal tulajdonképpen, meg vagyok vele elégedve.

3 megjegyzés:

 1. Állítólag, ha tényleg hallgatsz vele egy bizonyos zenét, amíg bent van, akkor később is megnyugszik arra a bizonyos zenére. Szerintem érdemes kipróbálni. :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, csak valami olyan kéne, amit én is szívesen hallgatok. De megjött a babás könyvem, azt ígéri az előszóban, hogy minden akadályt leküzdünk, és bármilyen síró csecsemőt lenyugtatunk.

  VálaszTörlés
 3. Hát igen, ezen én is gondolkoztam, hogy de ha 9 hónapig (vagy akár csak 4-ig) mindig ugyanazt a zenét hallgatom, akkor a végén vagy a gyerek lesz nyugodt, vagy én, de sosem egyszerre.
  Ha már ott tartunk, biztos könnyebb lesz, így csak találgatni tudunk, akkor meg már konkrét helyzetek lesznek.

  VálaszTörlés