2011. május 26., csütörtök

Hülyéket álmodok

Szombat reggel óta, amikor a Maozéknál felébredtem a nyitott ablak alatt, és pont olyan érzésem volt, mint otthon szokott reggelente a nyári szünetekben, strandra akarok menni. Találtam egy újságban olyan helyet, ahol lehet venni extra erkölcsös fürdőruhát is, tök csini. (Ha beírom a google-be, hogy modest swimwear, kiad muszlim nőknek készült fürdőruhákról is képet. Nagyon durva.)
Az éjjel pedig azt álmodtam, hogy a tengerparton vagyunk. Konkrétan: a Maozzal elmentünk nyaralni, azt hiszem, Görögországba, viszont volt egy olyan partszakasz, ami Stobrecre emlékeztetett, de ahogy elindultam, nagyon ronda volt a hely, vöröses-koszos homok, rozsdás drótkerítések. El is kedvetlenedtem, ezért hazaballagtam az apartmanba, ahol a Maoz üldögélt a küszöbön. Aztán a hely átvette Letkés bizonyos jellegzetességeit, és volt egy nagyszerű ruhabolt a sarkon a tengerpart felé menet, de a fürdésig csak nem jutottam el. Viszont el kellett mennem dolgozni a húgom helyett (!) a videótékába (!), ami a zöldséges helyén volt, ahol egyébként, úgy 15 éve valóban volt videótéka egy rövid ideig.
Most arról ábrándozom, hogy majd augusztusban hazamegyek, és elmegyünk strandra. De már arra is gondoltam, hogy itt is átsétálhatnék a hotelhoz, vagy akár stoppolhatnék, ha még nincs nyitva, bizonyára nem sokára kinyitják a medencét. Csak azért egyedül nem az igazi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése