2011. március 30., szerda

A kezdő zsidó észrevételei

A Jóbarátokban gyakorlatilag mindenki majdnem mindenkivel lefekszik, vagy legalább megpróbálja, rejtély tehát, miért öltöznek úgy, ahogy nekem kellene, és főleg szeretném tudni, honnan veszik ezeket a szolidan dekoltált háromnegyedes ujjú felsőket. Honnan, honnan, honnan???
A másik: Mióta kendőket kötök a fejemre, sokkal szebbnek látom a hajam. Szebb, vagy csak annak látom? Jót tesz neki a meleg?
Tegnap akartam rendelni a Libritől két könyvet, összesen 8000 (+-) forintért. Kiszállítással együtt 20000... A hülyének is megéri. Nem rendelek könyvet a Libritől, és nem is értem, hogy gondolták, hogy annak, aki külföldről rendel, jobban számít a gyorsaság (Fedex), mint a normális ár. Úgyhogy most várok az Alexandra válaszára, hogy mennyi a postaköltség, mert a Posta honlapján nem lehet semit sem megtudni azon kívül, hogy tilos élő fát Izraelbe behozni. Akármire kattintok, kinyílik egy újabb ablak, ahol szintén nem lehet semmit megtudni, viszont bármire kattintok, megnyílik egy újabb ablak, majd a sokadik megnyíló ablakban felismerem a legelsőt, ahonnan elindultam.
A macskám pedig három napja orgiázik (a cirmossal, a vörössel meg a tarkával), még enni se jön haza. Időnként lesben állok, elkapom, hazahozom, eszik, iszik, pisil, és kezdi elölről.

1 megjegyzés:

  1. A széphaj tendencia nálam is megfigyelhető. Amíg bezzeg nem kellett rá kendő, mindig hülyén állt...

    A könyveket szívesen elvisszük Neked, 3 hét múlva megyünk. :)

    VálaszTörlés