2010. december 26., vasárnap

Snowies

A terv az volt, hogy a húgom megérkezik, és együtt esszük meg az összes Max Brenner csokit, miközben Gilmore girls-t vagy Harry Pottert nézünk. Viszont a zamatosságuk lejróban van. In concreto, a doboz snowies lejárt 9-én. Azt eszem. Fogmosás után vagyok, de ez nem zavar, az életemben úgyse működik szinte semmi úgy, ahogy kellene, kár lenne a fogmosás és a csokievés sorrendjén izgatnom magam. Meg egyáltalán bármin. Inkább világot alapítok, egy jobbat, természetesen. Eddig nem jutottam sokáig, amit ma véghezvittem belőle, annyi hogy hópelyheket rajzoltam a tükörre. És rájöttem, hogy Dean igazából csak addig tűnik jó pasinak (a maga "16" éves módján), amíg Jess fel nem tűnik. De ez nem része a jobb világnak, erre csak úgy spontán jöttem rá.
Csütörtökön vizsgázom héberből, és nem tanulok semmit. A világomban magától értetődően sikerül minden, amibe belevágok, bármi legyen is az. Tanulás nélkül is gimel100-at kapok az írásbelin. A világomban Maoz csak öt napot dolgozik hetente, nem kel korán, de legalábbis nem érkezik haza fáradtan, és nem dől ki. Sokat nevetünk, van egy autónk, és időnként kirándulni megyük. Mosolygunk a fényképezőgépbe. Nekem új van, már-már profi, amikkel csudajó fotókat készítek. A világomban egy nap 36 órából áll, a nyár csupa napfény, esti szellő. Meleg izzadás nélkül, télen pedig hó, házon belül elektromos radiátor, doromboló macska és forralt bor. Katje nem harap, csak dorombol, a gyertya pont addig ég, amíg el nem alszom, és a pillantragasztó, amivel a színes üvegkavicsot ragasztom a mécsestartóra, nem fehéredik meg, hanem áttetsző marad. Mindig van hely a könyveimnek, a ruháimnak, a törölközőknek. A táskákat nem kell a földre rakni, a hűtőmágnesek nem potyognak le. A tea nem hűl ki a kannában, és akármennyit iszom, nem kell kétpercenként pisilnem tőle. Álmomban sok a polc, és sok rajta a virág, a macska nem rángatja le őket, és mindegyik elég fényt kap. Az alom nem büdös, elég heti egyszer cserélni. Megértem az összes filmet a tv-ben. Vékony vagyok és hajlékony, mindig jó a kedvem. Johnny Depp a barátom, gyöngyöket fonunk egymás hajába. You are welcome in my world, it's a good one, please don't dirt it.

1 megjegyzés:

  1. Bár nem mindent tudok áthozni a Te világodból a másikba, amelyikben élni kell, ha végre eljutok megint Izraelbe, viszek Neked üvegragasztót, ami nem fehéredik meg, nem ragasztja össze az ujjadat és főleg odaragasztja egymáshoz az üvegeket.

    VálaszTörlés