2010. szeptember 30., csütörtök

Annak is oka van, ha az ember nem talál címet a bejegyzésének

Az előzőkhöz csak annyit, hogy a legutóbbi Criminal minds-ban két pasi rájött egymás titkára. Onnantól kezdve együtt raboltak és erőszakoltak meg lányokat.
Két napja még viszkettek az ujjhegyeim, hogy írjak, de mára semmi sem maradt bennük, oda a bizsergés. Lehet, hogy csak zsibbadtak.
10 napig szüneten voltam itthon, már csak két nap van hátra. Sírok, rívok, fogaim csikorgatom. Amit nem csinálok, pedig kellene, az a tanulás. Félidős dolgozat lesz ugyanis az ulpánban, és egy csomó nyelvtant volnánk már hivatva tudni. Oda se neki, majd tanulok, mikor nem lesz rá időm.
Közben várjuk a telefont, hogy mikor is kell Brüsszelbe menni. Reméljük, van valami kereskedelmi járat, mert baromi drága a jegy. Úgy 1800 dollár kettőnknek. Magyarországra jelenleg ugyanennyi, és lövésem nincs miért, még csak ünnep sincs. Menjünk inkább New Yorkba, arányaiban jobban megéri, oda csak 3300... Nem jó ez így, de épp semmi nem jut az eszembe, amit tehetnék ellene. Hagyjuk is ezt, mert a pénzügyi gondoktól beteg lesz az ember vastagbele, megmondta a jógakönyv. Lehet röhögni, de a családi kórtörténet inkább alátámasztja, mint körberöhögi a jógakönyv (nem csak ezen) állítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése